Inspiratie

Inspiratie

Lees hier mijn blogs en artikelen of andere interessante berichten waarmee jij ook jouw vitaliteit kunt vergroten. Heb je vragen of reacties? Of heb je zelf een onderwerp waar je meer over zou willen weten? Ik hoor je graag!

Ja, ik heb een vraag/idee

En wil je inspiratie in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan hier op de inspiratie-mail (verschijnt maximaal 1x per maand!): Ja, ik wil de inspiratiemails ontvangen

 

Mini solo-retreat

Een hele ochtend voor jezelf en onder mijn begeleiding in alle rust en ruimte je weer verbinden met jezelf? Door bewust te bewegen met je lijf, stil te zitten of te staan. Of door samen te wandelen.

 

Uit de Praktijk: Panta Rhei; waar alles stroomt

Helende Verbindingen; het kwetsbare punt van ont-moeten Verziekte of verstoorde relaties. Verbindingen die bewust of onbewust ons of een ander geweld aan doen en ons letterlijk ziek maken.

 

Yoga For Men; Power & Zen in balans

De eerste reactie toen wij zo’n drie jaar geleden startte met Yoga for Men was veelal een dikke frons op het voorhoofd. Toen men vervolgens ook nog hoorde dat mijn stoere, powerman en rechercheur bij de politie, Jos Gerrit...

 

Hooikoorts-aanpak het jaar rond

De natuur verandert. En wij bewegen mee. Dus ook met de hooikoorts. En de optimale aanpak van hooikoorts doe je het hele jaar rond in verschillende fasen: sterken, stabiliseren en mobiliseren van je immuunsysteem.

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign