Guasha Therapie

Guasha Therapie Mens & Dier

In onze praktijk zetten we op diverse manieren Guasha Therapie in om de vitaliteit te vergroten. Bij volwassenen, bij kinderen. Met specifieke klachten of in ons Puur Vitaal Programma. Met een reguliere behandeling, een gezichtsbehandeling of een combinatie van beiden. Met als voornaamste doel om blokkades op te heffen, energiedoorstroming en doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren. En nu ook voor honden en paarden.

Guasha Therapie is heilzaam bij meer dan 400 klachten, zoals stress- en burn-out, chronische vermoeidheid,pijnsyndromen, nek- en schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn en migraine. Maar ook zonder specifieke klachten is het ook een goede preventieve methode om je lichaam te reinigen van opgebouwde afvalstoffen. Ook ideaal voor sporters! Met speciale schrapers behandelen we als basis de rug. Maar ook de rest van het lichaam wordt behandeld. Ook voor kinderen is Guasha Therapie geschikt voor onder meer kinderziekten en klachten als bedplassen, buikpijnen/darmstoornissen, hooggevoeligheid en stress-gerelateerde klachten. Carla is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Guasha Gezichtsbehandeling

Een Guasha gezichtsbehandeling is een behandeling die met zijn uiterst zachte schraaptechniek zorgt voor een betere energie doorstroming en de doorbloeding en de lymfecirculatie in in je gezicht te verbeteren. Ook zorgt de behandeling  voor een betere collageenproductie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines. Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid. Het is dan ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte ontstekingen en andere hoofdklachten.

Guasha en acupressuur bij Paarden & Honden

Met de passie voor Guasha Therapie en de voorliefde en kennis van paarden rondde Carla in 2017 haar opleiding Guasha Therapie voor Paarden af. En sinds die tijd behandelt ze ook met grote regelmaat paarden met succes bij klachten/pijnen in het bewegingsapparaat. Daarbij combineert ze de Guasha-behandelingen met acupressuur. En geeft ze ook bewegingsadvies en coacht ze paardeneigenaren ook bij houding-en leiderschapsaspecten. 

Naast Paarden past Carla de Guasha en acupressuur - op aanvraag - ook bij honden toe. De ervaring leert dat ook bij honden juist de combinatie van guasha en acupressuur de gezondheid en welzijn bij honden vergroot en gedragsproblemen kan aanpakken. Vanuit haar kennis en ervaring als honden-gedragsdeskundige combineert Carla de behandelingen bij honden met Tellington TTouches en (indien nodig) gerichte oefeningen.

Wil je een afspraak maken/meer informatie? Neem gerust  contact op. Kijk hier voor de tarieven voor de Guasha Massage Therapie.

Reportage Guasha Therapie Humaan

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign
Zhong website KAB website