Qigong & Yoga

Qigong & Yoga

Puur Vitaal integreert binnen de Praktijk ook de bewegingskunsten Qigong en Yoga. Eenvoudig weg om de krachtige en pure werking ervan op zowel het fysiek en mentale vlak. Alsook de kracht die het in zich heeft om bij te dragen aan zoveel aspecten van zelfontwikkeling, groei en leiderschap. Er zijn lessen in Qigong & (Hatha & Yin) Yoga. Je kunt meedoen in een lesgroep, tijdens een workshop(reeks) of individuele sessies. Puur Vitaal kiest bewust voor kleinere groepen. Voor gericht en effectief resultaat. Wil je meer informatie of een gratis Intake? Neem dan vrijblijvend contact op. Check ook het lesrooster

Qigong

Qigong is meer dan een set lichamelijke oefeningen. Bij de beoefening van Qigong vergroot je jouw fysiek en mentale gezondheid door fysieke inspanning op een natuurlijke en leuke manier. Qigong kan het beste worden samengevat als de Chinese variant van Yoga. Met diverse bewegingsoefeningen wordt er gewerkt aan flexibiliteit en ontspanning van het lichaam. Het resultaat is dat je energie weer volop gaat stromen in je lijf. Met als doel een vitaal en ontspannen lichaam en alerte geest. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en een energiek leven. De lessen Qigong van Puur Vitaal zijn geschikt voor iedereen die op twee benen kan staan en op zoek is naar versterken van zijn vitaliteit, fysieke en mentale balans. En met ruim 10 jaar Tai Chi (lesgeef) ervaring, integreert Carla in haar Qigong-lessen ook graag Tai Chi-vormen en martial art-aspecten. 

Hatha en Yin Yoga (ook voor mannen!)

Met de jarenlang ervaring in Tai Chi & Qigong ging ik mij in 2017 meer verdiepen in Hatha & Yin Yoga. Om in 2018 na een intense, interne opleiding in India mijn instructeursdiploma te halen. Samen met Jos geven we sindsdien met de nodige passie en toewijding ook yogalessen. Waarbij Jos zich ook al met succes richt op ook een specifieke doelgroep: mannen. En zo is er ook wekelijks een speciale Yoga For Men-groep! Een specifieke tak van de Hatha Yoga is de Yin Yoga. Ook dit passen we toe, omdat deze yoga-vorm nog verder in het verlengde ligt van Tai Chi & Qigong.

Privésessies

Privesessies zijn een uitkomst wanneer een groep jou op dit moment niet past, om welke reden dan ook. Carla geeft de sessies in de praktijk in Huissen, buiten in het park of bij je thuis (mits max 20 min rijden). Je kunt terecht voor Qigong of (yin) Yoga sessies maar meditatie en breathwork (of uiteraard een combinatie van dit). Wat bij jou past en jou het beste ondersteunt. Waarbij Carla de mogelijkheid biedt voor zowel het gezondheidsaspect als ruimte geven voor jouw (verdere) spirituele, leiderschaps-groei. Er is altijd ruimte voor afwisseling van verschillende bewegingsvarianten en gebaseerd op een geïntegreerde aanpak. Na een gratis intake-gesprek gaan we aan de slag. 

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign