Nieuws

Nieuws

 

Minder allergie/hooikoortsklachten met Histamine-arme voeding

Histamine. Voor de mensen die kampen met allergieën is de aanmaak ervan een natuurlijke respons van ons lichaam zodra er contact wordt gemaakt met een zogeheten Allergeen.

 

Workshop: Vitaal Leven & Betere slaap met Breathe to Heal

Ervaar de (helende) kracht van de ademhaling om stress, paniek(aanvallen), angst te reduceren en slaap te verbeteren. Leef vrij zonder je uitgeput te voelen of stressed-out. En zorg voor een betere slaap.

 

Vergroot je vitaliteit met Yoga, Qigong & Breathwork

Yoga voor flexibileit en vitale balans De yogalessen met Puur Vitaal zijn een optimale balans tussen yin & yang. Afgestemd op de Elementen en gericht op de myofascia (bindweefsel).

 

Back to Essence; Mini solo-retreat

Het Voorjaar komt er aan. Met nog de laatste winterse buien. Maar in alles ontluikt zich het voorjaar. En niet alleen buiten. Maar ook in ons: nieuwe ideeen krijgen vorm, voornemens worden nog steeds nagestreefd, doelen vo...

 

Pure integrale zorg op maat; Puur Vitaal werkt samen met Fysiotherapie Vitaal

De afgelopen maanden heb ik samen met Vincent ’t Hart van Fysiotherapie Vitaal in Arnhem de basis gelegd voor een mooie, integrale zorgsamenwerking. En dat kun je best revolutionair noemen; De Westerse Fysiotherapie onder...

 

Acupunctuur-behandelingen NU vergoed

De behandelingen ACUPUNCTUUR kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Het is uiteraard ook afhankelijk of jouw zorgverzekeraar de beroepsvereniging vergoed.

 

Gratis Online Spreekuur

Is Acupunctuur wat voor mij bij mijn Overgangsklachten? Kun jij wat met mijn Long Covid? Ik heb erg veel last van stressklachten. Is Qigong of Yoga wat voor mij? Je bent benieuwd, maar wilt nog niet direct een behandeling?

 

Eet je vitaal

Voedingsleer is een van de pijlers van de Chinese Geneeskunde. Dus naast de behandelingen in Praktijk Puur Vitaal besteed ik ook veel aandacht aan optimale voeding. Zonder een dieet, maar met een bewuste visie op hoe voedi...

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign