Bach Bloesems Therapie

Haal het beste uit jezelf met Bach Bloesems!!

Iedereen heeft het weleens; een off-dag of je voelt en reageert anders dan anders. Niet gek want zoals iedereen heb jij specifieke karaktereigenschappen en stemmingen door de dag heen. Eigenschappen en stemmingen die bij je horen en je laten groeien en ontwikkelen in jouw leven. Totdat je uit balans raakt om wat voor een reden dan ook. Jouw kracht werkt je dan tegen.

Met Bach Bloesems Therapie helpen we je weer in je kracht te komen staan. En dat gaat soms verrassend snel! Onze (ook eigen) ervaringen laten zien dat er binnen een 1 tot 2 weken al een positieve verandering merkbaar is. “Opvallend is vooral te horen en te zien dat mensen op de een of andere manier ‘wakker’ lijken te worden. Weer (leren) staan voor zichzelf. Zich weer fitter voelen, meer openstaan voor anderen, weerbaarder zijn, keuzes durven te maken. Angsten worden omgezet in vertrouwen. En het lijf reageert daarop direct!”, vertelt Jos.

De verschillende remedies zijn druppels die  worden ‘ gewonnen’  uit bloesems van specifieke planten, bloemen, struiken en bomen die het zelf-helend vermogen van je lichaam activeren. Met speciaal op jouw afgestemde combinaties harmoniseer je je karaktereigenschappen en je stemming. De remedies zijn op een natuurlijke basis gewonnen en hebben nooit een schadelijk effect. Ook kunnen ze in combinatie van medicijnen worden gebruikt.

IMG_5902
Haal het beste uit jezelf met Bach Bloesems

Wil je weten of Bach Bloesems Therapie ook voor jou kan werken? Wil je meer weten bel met Jos: 026-3259878 of mail

Lees hier de ervaringen van een van onze cliënten. Zij werd ondersteund met en een vitaliteitscoachingstraject samen met Bach Bloesems Therapie

Share