Guasha Therapie Mens & Dier

In onze praktijk zetten we op diverse manieren Guasha Therapie in om de vitaliteit te vergroten. Bij volwassenen, bij kinderen. Met specifieke klachten of in ons Puur Vitaal Programma. Met een reguliere behandeling, een gezichtsbehandeling of een combinatie van beiden. Met als voornaamste doel om blokkades op te heffen, energiedoorstroming en doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren. En nu ook voor honden en paarden.

Guasha Therapie is heilzaam bij meer dan 400 klachten, zoals stress- en burn-out, chronische vermoeidheid,pijnsyndromen, nek- en schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn en migraine. Maar ook zonder specifieke klachten is het ook een goede preventieve methode om je lichaam te reinigen van opgebouwde afvalstoffen. Ook ideaal voor sporters! Met speciale schrapers behandelen we als basis de rug. Maar ook de rest van het lichaam wordt behandeld. Ook voor kinderen is Guasha Therapie geschikt voor onder meer kinderziekten en klachten als bedplassen, buikpijnen/darmstoornissen, hooggevoeligheid en stress-gerelateerde klachten. Carla is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. We combineren Guasha Therapie vaak met Bach Bloesem Therapie voor een nog beter resultaat. En uniek in Nederland!

Guasha Gezichtsbehandeling
Een Guasha gezichtsbehandeling is een behandeling die met zijn uiterst zachte schraaptechniek zorgt voor een betere energie doorstroming en de doorbloeding en de lymfecirculatie in in je gezicht te verbeteren. Ook zorgt de behandeling  voor een betere collageenproductie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines. Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid. Het is dan ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte ontstekingen en andere hoofdklachten.

Guasha voor Hond & Paard
Met de passie voor Guasha Therapie werd ook de voorliefde en kennis van honden (als gedragsdeskundige en hondeninstructeur) bij Carla weer aangewakkerd. Om Guasha Therapie toe te passen bij honden om het welzijn bij honden te vergroten en gedragsproblemen aan te pakken.   Zij combineert de behandelingen bij honden met Tellington TTouches en (indien nodig) gerichte oefeningen. Carla sloot in 2017 de opleiding Guasha Therapie voor Paarden af.  Ook combineren wij ook bij de Guasha behandelingen bij hond en Paard met Bach Bloesem Therapie en DoTerra (massage) AromaTherapie

Wil je een afspraak maken/meer informatie? Neem gerust  contact met ons op. Kijk hier voor de tarieven voor de Guasha Massage Therapie.

Reportage Guasha Therapie Humaan

 

Share