Laat jouw levenskracht stromen

Waar het niet stroomt doet het pijn. Waar het pijn doet, stroomt het niet.

- Afgeleid van een Chinees Gezegde -

Werken met mij?

Pijnklachten & Fysieke discomfort
Stress- en emotieregulatie
Self-Mastery

met Acupunctuur & Guasha | Qigong & Yoga | Breathwork | Tao Coaching  

Ik wil dat jij Vitaal bent. Dat jij jouw potentiële kracht ten volste leeft. Jij Vitale levensenergie en kwaliteit brengt in jouw leven. Jij de regie over je zelf hebt. Jouw Mind & Body in harmonie en balans zijn.  Zodat jouw Qi moeiteloos stroomt. Jij transformeert van lijder naar leider en zo vanuit harmonie en balans ook bijdraagt aan een Vitale Wereld.

lees meer

 
Mijn Missie

Aanbod & Programma's 

Naast behandelingen biedt Puur Vitaal workshops, lessen en programma's (ook op maat!) die je ondersteunen om jouw vitale kracht (weer) te laten stromen.
Boek een gratis kennismakingsconsult - via de 'Maak Afspraak'-button - om te overleggen wat bij jou past.

Back to Essence; Mini solo-retreat

Start 25 oktober; 9-weekse Hormoon Qigong voor Vrouwen

Volop Yoga, Qigong; gratis proeflessen in september & oktober

Yoga For Men; Power & Zen in balans

Blogs

Laat je inspireren!

10 Vitaliteits-gewoonten die het verschil maken

Vitaliteit en gezondheid heb je ook zelf in de hand. Het is een behoorlijk statement. En toch sta ik hier volledig achter omdat ik - nadat ik zelf ruim 22 jaar geleden koos voor een nog bewuster, vitalere leefstijl - zelf...

Jouw pijn en discomfort verlichten

Pijnen kennen vele varianten. En is per persoon uniek. Maar ze houden je dagelijks bezig. Ik streef er naar om samen met jou zo effectief mogelijk jouw pijn te verlichten en te verhelpen.

Menopauzeklachten; ze horen er niet bij

De overgang, de menopauze. Het hoort bij vrouw-zijn. Ofwel, het is pure fysiologie van de vrouw. Wat tegelijk betekent dat klachten er niet bij horen. En dat klinkt veel vrouwen in mijn praktijk heel raar in de oren als ik...

Van Vakantiestress naar Vakantiegeluk

De zomervakantie is gestart. Tenminste hier in de regio Zuid. Plannen worden gemaakt, tassen worden gepakt, scholen zijn klaar, nog het laatste beetje werk. Leuk toch? Toch levert vakantie veel stress op.

vertel!

Ervaring van Helene

De afspraak bij Carla, het intakegesprek en uitleg over de behandeling, heb ik als heel prettig en duidelijk ervaren Na afloop voelde mijn onderrug heel ontspannen en pijnloos aan. Heerlijk.

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK Webdesign