Vitaliteits- en outdoorcoaching

Wil je een frisse kijk op waar je staat en waar je heen wilt? Wil je meer energie en je beter in je vel voelen? Wij kunnen op jouw weg naar vitaliteit een baken zijn. Met persoonlijke begeleiding. In een privésessie of in een van onze (bewust kleine) groepen.

Wat kun je verwachten bij onze coachingsgesprekken? Wat we ook doen, we doen het vanuit een holistische blik. We starten met een uitgebreid intake-gesprek om vanuit daar samen met jou jouw weg naar vitaliteit uit te stippelen. Op een manier die bij jou past; binnen of buiten. Zittend, hardlopend, wandelend. Onze methodieken zijn gebaseerd op o.a. de vitaliteitspiramide en het model van Verbindende, geweldloze Communicatie.

Outdoorcoaching

Omdat wij geloven dat juist ook fysiek te bewegen ook onze coachingssessies effectiever zijn als we dat vooral buiten doen. Door te wandelen, soms met de hond als co-coach of zelfs met de kano op pad. We zoeken de natuur op zodat jij alle rust en ruimte van de prachtige plekken waar we komen kan gebruiken.  Je kunt ook tijdens onze outdoorcoachingsessies ook rekeningen op ontspanningsoefeningen, meditatievormen waarbij we de natuur ook gebruiken als mind & body-health-centre. Om zo vooral weer in contact te komen met jouw eigen natuur en eigen kern.

Centraal in onze (vitaliteits)coaching:
* een holistische benadering
* uitgebreide intake en maatwerk in de vorm van een route-plan
* stress de baas door helderheid en concrete doelen in de zes levensgebieden
* bewust bewegen; spierkracht en energiekracht gaan samen
* de hormoonfactor toegepast; het hormoonstelsel in balans met natuurlijke en evenwichtige voeding
* communicatie als instrument voor persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit
* concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Share