Overgang in de Spreekkamer en meer….

In de week van de Overgang worden er door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd om de impact ervan te delen. Het centrale thema ‘Overgang in de Spreekkamer’ sluit aan bij de ontwikkeling dat steeds meer vrouwen in juist het werkveld (ruim 1,8 miljoen), met de overgang te maken krijgen. Maar er tegelijk op de werkvloer – zo blijkt uit de vele onderzoeken hiernaar – nog een behoorlijk taboe rust op het onderwerp. Veelal uit onwetendheid en niet (h)erkennen van de impact van de overgang op veel vrouwen en hun werk. Op het werk bespreekbaar maken is de uitnodiging. En tegelijk ook de uitdaging wat je als vrouw zelf kunt doen. En vooral ook weten dat steeds meer (werkende) vrouwen hier mee te maken krijgen en…ook steeds jonger.

Deze week zie ik vooral als een ‘kick-off’ voor meer aandacht voor de Overgang binnen Praktijk Puur Vitaal in Huissen. Er kan zoveel, daar is een week zeker niet genoeg voor. Maar doe mee, verdiep je en kijk wat voor jou werkt. En houd deze site, maar ook Instagram en de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates.

Programma deze week: 
* 14 & 15 april tussen 11.00 – 12.00 u GRATIS ONLINE Open Spreekuur over de Overgang. Waar loop jij tegenaan en wat kan Praktijk Puur Vitaal eventueel voor jou betekenen in jouw overgangsproces? Een ‘consult’ duurt max 30 minuten. Stuur een mail of een sms/app naar 06-300 64976 en ik stuur je een ZoomLink.

* 15 april van 09.00 – 10.00 u GRATIS ONLINE OPEN kennismakingsworkshop’Hormoon Qigong’ via het You Tube Kanaal van Puur Vitaal; Puur Vitaal neemt je mee in een unieke set aan Qigong oefeningen die effectief in werken op ons endocriene stelsel alsook het centrale zenuwstelsel. Maar die samen door ook het werken/reguleren van je ademhaling je vooral veel energie geven en diverse typische overgangsklachten helpen minimaliseren. OEPS, Sorry…wegens een technische storing kan de sessie van 13 april niet LIVE plaatsvinden. De opname vind je hier. 

* Woensdag 20 april van 19.00 – 20.30 u GRATIS ZOOM-WEBINARDe Overgang anders bekeken; een holistische kijk vanuit de Chinese & Westerse Geneeskunde. Klik hier voor de Zoom-Link ( Meeting ID: 847 9935 8575 & Passcode: 377976

Share