Overgang in de Spreekkamer en meer….

In de week van de Overgang worden er door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd om de impact ervan te delen. Het centrale thema ‘Overgang in de Spreekkamer’ sluit aan bij de ontwikkeling dat steeds meer vrouwen in juist het werkveld (ruim 1,8 miljoen), met de overgang te maken krijgen. Maar er tegelijk op de werkvloer – zo blijkt uit de vele onderzoeken hiernaar – nog een behoorlijk taboe rust op het onderwerp. Veelal uit onwetendheid en niet (h)erkennen van de impact van de overgang op veel vrouwen en hun werk. Op het werk bespreekbaar maken is de uitnodiging. En tegelijk ook de uitdaging wat je als vrouw zelf kunt doen. En vooral ook weten dat steeds meer (werkende) vrouwen hier mee te maken krijgen en…ook steeds jonger.

Deze week zie ik vooral als een ‘kick-off’ voor meer aandacht voor de Overgang binnen Praktijk Puur Vitaal in Huissen. Er kan zoveel, daar is een week zeker niet genoeg voor. Maar doe mee, verdiep je en kijk wat voor jou werkt. En houd deze site, maar ook Instagram en de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates.

Programma deze week: 
* 14 & 15 april tussen 11.00 – 12.00 u GRATIS ONLINE Open Spreekuur over de Overgang. Waar loop jij tegenaan en wat kan Praktijk Puur Vitaal eventueel voor jou betekenen in jouw overgangsproces? Een ‘consult’ duurt max 30 minuten. Stuur een mail of een sms/app naar 06-300 64976 en ik stuur je een ZoomLink.

* 15 april van 09.00 – 10.00 u GRATIS ONLINE OPEN kennismakingsworkshop’Hormoon Qigong’ via het You Tube Kanaal van Puur Vitaal; Puur Vitaal neemt je mee in een unieke set aan Qigong oefeningen die effectief in werken op ons endocriene stelsel alsook het centrale zenuwstelsel. Maar die samen door ook het werken/reguleren van je ademhaling je vooral veel energie geven en diverse typische overgangsklachten helpen minimaliseren. OEPS, Sorry…wegens een technische storing kan de sessie van 13 april niet LIVE plaatsvinden. De opname vind je hier. 

* Woensdag 20 april van 19.00 – 20.30 u GRATIS ZOOM-WEBINARDe Overgang anders bekeken; een holistische kijk vanuit de Chinese & Westerse Geneeskunde. Klik hier voor de Zoom-Link ( Meeting ID: 847 9935 8575 & Passcode: 377976

Share

PV-programma; uniek concept; optimaal resultaat

“Carla heeft me in korte tijd op een krachtige en respectvolle wijze met veel kennis, verbinding mij ondersteund in het weer terug vinden van mezelf. Met een zeer gevarieerde manier van werken in werkvormen, werkwijzes en steeds aansluitend op de behoefte die op dat moment dienend waren. Kernwoorden die hierbij horen: doelgericht, spiegelend, kennis, holistisch, aansluitend bij behoeften.”  – Kelly – deelneemster PV Programma in het kader van reintegratietraject – 

NIEUWJAARSAANBIEDING 2020: stap in januari 2020 in het Puur Vitaal Programma en ontvang 100 euro korting!! Wees er snel bij want er is beperkt plaats in het programma!!

Een uniek concept…maar een optimaal resultaat. Dat durven we inmiddels wel te stellen na het begeleiden van al vele mensen in ons Puur Vitaal Programma. Een intensief programma maar juist daardoor met veel resultaat; de mensen staan weer in hun kracht en ervaren richting en zelf-regie en -realisatie in hun leven. En diversen zijn weer na hun burn-out in drie maanden weer aan het werk. De belangrijkste pijlers waarop het Puur Vitaal Programma is gericht, zijn onze vier B’s: bewegen, behandelen, begeleiden en bewustzijn (integratie).

We beginnen bewust met Bewegen! Vanuit onze visie dat juist ons lichaam de ingang (weer) is/wordt om in je kracht te komen. Daar de energie weer volop moet stromen. Zodat alles weer optimaal gaat werken. Vanuit ook ons geloof dat lichaam en geest als een geheel horen (samen) te werken. En ons hart en intuitie zich nog altijd in het lijf bevindt! En ons lichaam ons veel vertelt. Alleen – mede door de tijd/maatschappij waarin we leven – de informatie uit ons lichaam niet altijd wordt (h)erkend; We houden ons veel bezig met ‘hoofd’-zaken, zitten teveel, bewegen te weinig of niet bewust en optimaal, nemen geen/weinig herstelmomenten, hebben te maken met een overload aan informatie en technologie, staan altijd ‘aan’ en worden bovenal ‘meegevoerd’ door de waan van de dag.

Daarnaast steken we in op het aspect ‘behandelen’ waarin we met ademhalingstherapie, maar ook guasha massaga therapie en Bach Bloesemtherapie fysieke blokkades verdere ‘opruimen. Het lijf opschonen en je daarmee ‘als vanzelf’ weer dichter bij jouw eigen kern, jouw innerlijke kracht brengen. Zonder daar over te hoeven praten. Loslaten en bij je ware zelf komen is het credo.

En tot slot gaan we in fase 2 & 3 verder met Bewustzijn (fase 2) en Begeleiden (fase 3: integratie): het vinden van jouw IKIGAI, jouw talenten, we ont-dekken waar jouw valkuilen zitten en we deze weer omzetten in krachten. En geen plan staat/houdt zonder integratie, dus in fase drie integreren we verder de voorgaande fasen. In een concreet plan van aanpak. En begeleiden we je ook (en maken je bewuster) van de impact van jouw taal/woorden en het belang van uiten en staan voor wat jij nodig hebt. Jou dient. Ofwel…(weer) vragen wat jij wil.

We werken met een strak, en tegelijk organisch plan. Waarin we principes vanuit de vitaliteitspiramide, de hormoonfactor & positieve psychologie toepassen. En we integreren daarbij oosterse Qi-principes vanuit de Tai Chi/Qigong/Yoga-filosofie en de Traditionele Chinese Geneeskunde. Jij staat altijd aan het roer. Waarbij we je richting geven en bovenal inspireren met onze eigen, persoonlijke levenservaringen en leermomenten. We zetten je fysiek en mentaal aan het werk. We coachen en begeleiden je, al dan niet ook op je werk. Je krijgt concrete handvatten, en op jouw situatie/doelen gericht speelwerk en we bewegen samen met individuele sessies vanuit Qigong, Tai Chi, Yoga, Puur Fit Training. We ondersteunen je met Guasha Massage Therapie in combinatie met Bach Bloesem Remedie Therapie. Maar je kunt ook rekenen op voedingsadvies en andere leefstijl-interventies. En met tussentijdse evaluatiemomenten stellen we waar nodig bij. Een intensief, maar uniek programma. Uniek in Nederland. Gebundeld onder 1 dak, waar westers en oosters elkaar versterken en aanvullen.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor een GRATIS INTAKE, inclusief voorstel/kostenplaatje. Want het blijft maatwerk!

En als bedrijf interesse voor onze aanpak? Staat u met uw bedrijf voor duurzame inzetbaarheid? Wij stellen onszelf graag voor en we denken geheel vrijblijvend mee in wat wij voor u en uw medewerker(s) kunnen betekenen. Klik hier meer informatie/contact

Share