Over Praktijk Puur Vitaal

Puur Vitaal is de grote passie en het bedrijf van Carla Verhaaf. Met haar grote kennis, holistische blik en passie voor het vakgebied Chinese Geneeskunde alsook Persoonlijk Leiderschap biedt zij een geïntegreerd en compleet pakket voor iedereen die vitaal wil leven en werken.

Carla Verhaaf – TCM-Therapeut (acupuncturist met specialisatie Guasha Therapie) – Leraar Qigong/Yoga/Tai Chi – Coach & Trainer

Bewegen en verbinding lopen als rode draad door het leven van Carla. Als officieel gecertificeerd Tai Chi, Qigong en Yoga-leraar zet zij wekelijks vele mensen op een pure en vitale manier in beweging, vergroot ze bewust-zijn op een speelse, authenthieke wijze en brengt ze mensen (weer) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Daarnaast coacht en begeleidt ze mensen binnen het Puur Vitaal Programma. Met wandelcoaching, bewust bewegen tot coaching on the job. Waarin ze Qi-principes, en met name de mentale/emotionele kant, alsook kaders van positieve psychologie integreert. Vanuit de overtuiging dat alles al in ons zit, maar we ons eigen potentieel hebben te ont-wikkelen en te voeden. Waarbij Carla mensen ondersteunt bij de transformatie van ‘lijder’ naar ‘leider’ en bij het vergroten van (zelf)bewust-zijn. Met haar coaching en trainingen vanuit de methodiek van verbindend communiceren (gebaseerd op het gedachtegoed van Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg) zet Carla aan tot persoonlijke groei en ontwikkelingen. Tevens is een belangrijk deel van het dagelijks werk van Carla de inzet van Chinese Geneeskunde. Al jaren integreert ze Guasha Massage Therapie om mensen (maar ook paarden en honden!) te ondersteunen bij hun vitaliteit.  Inmiddels is ze afgestudeerd als acupuncturist en specialiseert ze zich verder op het gebied van Stress-en emotionele regulatie en pijnbestrijding. Voorop in de aanpak van Carla staat het plezier en de passie om samen te bewegen, te verbinden en als spelend te leren en ontdekken. Met de beide benen op de grond.

Jos Gerritsen ondersteunt binnen Puur Vitaal (nog) met zijn wekelijkse lessen Yoga for Men. En wie nog de kracht van Bach Bloesem Therapie wil gebruiken, kan Jos ‘inzetten’ via Puur Vitaal. 

Puur Vitaal | kvk: 09212564 | BTW: NL822272556B01| IBAN: NLTRIO 0197877974