Over Ons

Puur Vitaal is de grote passie en het bedrijf van Jos Gerritsen en Carla Verhaaf. Met hun gebundelde kennis, holistische blik en passie voor hun vakgebied, bieden zij een geïntegreerd en compleet pakket voor iedereen die vitaal wil leven en werken!

Jos Gerritsen – Vitaliteitscoach – Trainer hormoonfactor – yoga-docent/personal trainer – Bach Remedie Practioner – Energizer & spreker

jos_portret

Jos brengt met zijn brede ervaring binnen het politievak en de vitaliteitswereld een unieke combinatie binnen Puur Vitaal. Hij traint, coacht en begeleidt vol kennis, kunde en passie mensen op hun weg naar vitaliteit. Bewust en Puur bewegen is een wezenlijk onderdeel van zijn dagelijkse leven. Jos is dan ook, naast Personal Trainer,  (yin)yoga-docent en Qigong-beoefenaar. Hij merkte dat de Qi-principes goed zijn toe te passen in zowel het hardlopen als andere bewegingsactiviteiten die hij inmiddels ook doet binnen bedrijven.  Jos is gecertificeerd fitnessinstructeur en personal trainer. Ook is gecertificeerd vitaliteitscoach (met specialisaties Trainer Hormoonfactor, stresscounceling en mental coaching). Omdat zijn grootste passie ligt in het mensen weer in hun (eigen) kracht laten leven en werken, werd hij ook Bach Bloesem Remedie Practioner met succes af. Jos coacht en traint vanuit een pure en nuchtere kijk op het leven. Met zijn hele rugzak vol staat Jos garant voor een betrokken, kundig en holistische ondersteuner voor mensen die vitaal willen leven en werken. Op een natuurlijke wijze werken aan jezelf heeft hij hoog in het vaandel staan. Met daarbij vooral veel plezier!

Carla Verhaaf – Coach & Trainer Persoonlijk Leiderschap – Leraar Qigong/Yoga/Tai Chi – Guasha Therapeut – Wandelcoach – Energizer & Spreker

IMG_7695

Bewegen en verbinding lopen als rode draad door het leven van Carla. Als officieel gecertificeerd Tai Chi, Qigong en Yoga-leraar zet zij wekelijks vele mensen op een pure en vitale manier in beweging, vergroot ze bewust-zijn op een speelse, authenthieke wijze en brengt ze mensen (weer) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Daarnaast coacht en begeleidt ze mensen binnen het Puur Vitaal Programma. Met wandelcoaching, guasha therapie tot coaching on the job. Waarin ze Qi-principes, en met name de mentale/emotionele kant, alsook kaders van positieve psychologie integreert. Vanuit – net als Jos- de overtuiging dat alles al in ons zit, maar we ons eigen potentieel hebben te ont-wikkelen en te voeden. Waarbij Carla mensen ondersteunt bij de transformatie van ‘lijder’ naar ‘leider’ en bij het vergroten van (zelf)bewust-zijn. Met haar coaching en trainingen vanuit de methodiek van verbindend communiceren (gebaseerd op het gedachtegoed van Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg) zet Carla aan tot persoonlijke groei en ontwikkelingen. Tevens is een belangrijk deel van het dagelijks werk van Carla de inzet van Guasha Massage Therapie. Een massagetherapie vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een vorm waarmee alle facetten van verbindingen, optimale Qi-stroom en beweging gebundeld worden. Voorop in de aanpak van Carla staat het plezier en de passie om samen te bewegen, te verbinden en als spelend te leren en ontdekken. Met de beide benen op de grond.

Puur Vitaal | kvk: 09212564 | BTW: NL822272556B01| IBAN: NLTRIO 0197877974