Qigong, Yoga & Puur Fit Training

Onze bewegingsvormen combineren spierkracht en energiekracht en wisselen deze ook af. We geven les in Tai Chi, Qigong, Hatha & Yin Yoga. We combineren deze Oosterse bewegingsvormen in onze Puur Fit Training. Kortom, we bewegen bewust en maken van bewegen een beleving. We werken individueel en ook in (kleinere) groepen. Voor gericht en effectief resultaat. Wil je meer informatie of een gratis Intake? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Check ook het lesrooster

Qigong
Qigong is meer dan een set lichamelijke oefeningen. Bij de beoefening van Qigong vergroot je jouw fysiek en mentale gezondheid door fysieke inspanning op een natuurlijke en leuke manier. Qigong kan het beste worden samengevat als de Chinese variant van Yoga. Met diverse bewegingsoefeningen wordt er gewerkt aan flexibiliteit en ontspanning van het lichaam. Het resultaat is dat je energie weer volop gaat stromen in je lijf. Met als doel een vitaal en ontspannen lichaam en alerte geest. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en een energiek leven. De lessen Tai Chi/ Qigong van Puur Vitaal zijn geschikt voor iedereen die op twee benen kan staan en op zoek is naar versterken van zijn vitaliteit, fysieke en mentale balans. .

Hatha en Yin Yoga (ook voor mannen!)
Met al de nodige ervaring en eigen training in onze rugzak reisden we in maart 2018 af naar India voor een 200-uurs Yoga Opleiding bij Yogi Master Vijay Amar. En sindsdien geven we samen met nog meer passie en toewijding yoga lessen. Bij onder meer bij Beide Zussen in Huissen, en integrereren we het in onze andere lessen en zetten we de effectieve gezondheidsoefeningen ook in bij Personal Training en in de Guasha Praktijk. Waarbij Jos zich ook al met succes richt op ook een specifieke doelgroep: mannen. En zo is er ook wekelijks een speciale Yoga For Men-groep! Een specifieke tak van de Hatha Yoga is de Yin Yoga. Ook dit passen we toe, omdat deze yoga-vorm nog verder in het verlengde ligt van Tai Chi & Qigong.

Puur Fit Training

Onze Puur Fit Trainingen zijn een unieke combinatie tussen bootcamp, yoga en Tai Chi. Een veelzijdige training met een grote diversiteit aan bewegingsvormen met en zonder trainingsmaterialen. Kracht, snelheid en uithoudingsvermogen gecombineerd met de flexibiliteit en coordinatie vanuit onder meer de Tai Chi, Qigong en Yogavormen. En in een kleine groep. Ideaal voor diegene die het (buiten)sporten weer wilt oppakken. Wie wil terugkeren na een blessure. Alsook voor wie lekker buiten wil bewegen & trainen. Op maat, onder professionele begeleiding en gevarieerd, op maat met unieke bewegingsvormen. Meedoen/meer informatie

Privélessen en trainingen
Wil je individueel, op maat training krijgen? Dat kan. We geven ook privélessen en trainingen. Wat bij jou past en jouw het beste ondersteunt. Denk aan hardlopen, fitnesstraining, TRX, wandelen, Tai Chi, Qigong. Met ruimte voor afwisseling van verschillende bewegingsvarianten en gebaseerd op onze geïntegreerde aanpak. Na een gratis intake-gesprek gaan we aan de slag. Je kunt ook bij ons voor een op maat bewegingsadvies of schema.