Vitaal in je werk

Reintegratie? Burnout? Met ons Puur Vitaal Programma weer snel & anders aan het werk

Werk je nog vanuit je (eigen) kracht? Kom je uitgeblust thuis na je werk? Of wil je effectiever zijn of je communicatie op je werk verbeteren? Of vraagt het werk zoveel van je vraagt dat je stressklachten ervaart, in een burn-outfase zit en wil je de energielekkers omzetten naar energiegevens.

In ons complete 3-maands programma gaan we aan de slag met je. Gaan we ‘op maat’ werken aan jouw persoonlijke doelen. Vanuit jouw lichaam. En dat maakt het verschil. Omdat wij geloven dat ‘mindset’ slechts een deel vormt voor je vitaliteit. En je hart en je eigen wijsheid juist in je lichaam ‘huist’. Omdat je het ‘wel weet’ maar niet weet hoe te doen of te durven. Omdat je ego je soms zo’n parten speelt. Omdat je geen idee hebt wat of hoe te voelen. 

Aan de slag zonder ellenlange praatsessies. Maar vanuit (samen) bewegen, je lijf te revitaliseren. Met een op maat programma wat tegelijk organisch meebeweegt met jouw groei. Met niet alledaagse werkvormen waarbij het weer laten stromen van jouw energie centraal staat; van detox naar vitaliteit. Vooral ervaren, beleven en vanuit daar sterker worden, groeien. Je gaat je fysieke (en mentale) grenzen verkennen, op een speelse en nuttige manier inzicht krijgen op jouw blokkades, blinde vlekken en energielekkers en -gevers. Om je zo (weer) van lijder naar (persoonlijk) leider te krijgen.

Een intensief traject. Zoveel mogelijk buiten. Waarbij je profiteert van persoonlijke aandacht en al onze specialistische kennis en kunde onder ons vitaliteitsdak. 

Wat kun je verwachten

  • Een intens, persoonlijk op maat traject.
  • Een uitgebreid plan van aanpak na een uitgebreid intake-gesprek.
  • Persoonlijke vitaliteitsbegeleiding en e-coaching
  • Een persoonlijk beweegprogramma
  • Outdoor life-coaching-> van wandelcoaching (soms met hond), lichaamswerk tot kano-expeditie
  • Met e-coaching inzicht krijgen in jouw energiegevers en -lekkers, jouw drijfveren, jouw potentieel
  • Werken aan een concreet (reintegratie) plan voor integreren van jouw verkregen inzichten
  • Integratie van Ki of Qi-principes en integratie ervan in jouw leven
  • Toepasbare handreikingen op het gebied van stress-en energiemanagement en communicatie

“Carla heeft me in korte tijd op een krachtige en respectvolle wijze met veel kennis en verbinding mij ondersteund in het weer terugvinden van mezelf. Met een zeer gevarieerde manier van werken in werkvormen, werkwijzes en steeds aansluitend op de behoefte die op dat moment dienend waren. Kernwoorden die hierbij horen: doelgericht, spiegelend, kennis, holistisch, aansluitend bij behoeften.”  – Kelly – deelneemster PV Programma in het kader van reintegratietraject –

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS INTAKE inclusief voorstel

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign