Homepageblokken

Homepageblokken

 

Jouw pijn en discomfort verlichten met acupunctuur & guasha

Pijnen kennen vele varianten. En is per persoon uniek. Maar ze houden je dagelijks bezig. Ik streef er naar om samen met jou zo effectief mogelijk jouw pijn te verlichten en te verhelpen.

 

Workshop: Vitaal Leven & Betere slaap met Breathe to Heal

Ervaar de (helende) kracht van de ademhaling om stress, paniek(aanvallen), angst te reduceren en slaap te verbeteren. Leef vrij zonder je uitgeput te voelen of stressed-out. En zorg voor een betere slaap.

 

Vergroot je vitaliteit met Yoga, Qigong & Breathwork

Yoga voor flexibileit en vitale balans De yogalessen met Puur Vitaal zijn een optimale balans tussen yin & yang. Afgestemd op de Elementen en gericht op de myofascia (bindweefsel).

 

Back to Essence; Mini solo-retreat

Het Voorjaar komt er aan. Met nog de laatste winterse buien. Maar in alles ontluikt zich het voorjaar. En niet alleen buiten. Maar ook in ons: nieuwe ideeen krijgen vorm, voornemens worden nog steeds nagestreefd, doelen vo...

 

Pure integrale zorg op maat; Puur Vitaal werkt samen met Fysiotherapie Vitaal

De afgelopen maanden heb ik samen met Vincent ’t Hart van Fysiotherapie Vitaal in Arnhem de basis gelegd voor een mooie, integrale zorgsamenwerking. En dat kun je best revolutionair noemen; De Westerse Fysiotherapie onder...

 

Acupunctuur-behandelingen NU vergoed

De behandelingen ACUPUNCTUUR kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Het is uiteraard ook afhankelijk of jouw zorgverzekeraar de beroepsvereniging vergoed.

 

Vitaal de Overgang door

De overgang hoort bij de vrouw. Maar de overgangsklachten niet! Helaas ervaart 80% van de vrouwen dit helaas toch anders. En zijn er ruim 1 miljoen vrouwen die hun dagelijks functioneren zowel privé als in hun werk drastis...

 

Gratis Online Spreekuur

Is Acupunctuur wat voor mij bij mijn Overgangsklachten? Kun jij wat met mijn Long Covid? Ik heb erg veel last van stressklachten. Is Qigong of Yoga wat voor mij? Je bent benieuwd, maar wilt nog niet direct een behandeling?

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign