Homepageblokken

Homepageblokken

 

Cursus Qigong Fundamentals

In deze cursus 'Qigong Fundamentals' leer je met/door bewust bewegen met (ook medische) Qigong jouw hele systeem te balanceren, te sterken en vooral weer te laten stromen.

 

10 december Introductieles Qigong Fundamentals

In deze cursus 'Qigong Fundamentals' leer je met/door bewust bewegen met (ook medische) Qigong jouw hele systeem te balanceren, te sterken en vooral weer te laten stromen.

 

Pure integrale zorg op maat; Puur Vitaal werkt samen met Fysiotherapie Vitaal

De afgelopen maanden heb ik samen met Vincent ’t Hart van Fysiotherapie Vitaal in Arnhem de basis gelegd voor een mooie, integrale zorgsamenwerking. En dat kun je best revolutionair noemen; De Westerse Fysiotherapie onder...

 

Acupunctuur-behandelingen NU vergoed

De behandelingen ACUPUNCTUUR kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Het is uiteraard ook afhankelijk of jouw zorgverzekeraar de beroepsvereniging vergoed.

 

Jouw pijn en discomfort verlichten

Pijnen kennen vele varianten. En is per persoon uniek. Maar ze houden je dagelijks bezig. Ik streef er naar om samen met jou zo effectief mogelijk jouw pijn te verlichten en te verhelpen.

 

Mini solo-retreat

Een hele ochtend voor jezelf en onder mijn begeleiding in alle rust en ruimte je weer verbinden met jezelf? Door bewust te bewegen met je lijf, stil te zitten of te staan. Of door samen te wandelen.

 

Vitaal de Overgang door

De overgang hoort bij de vrouw. Maar de overgangsklachten niet! Helaas ervaart 80% van de vrouwen dit helaas toch anders. En zijn er ruim 1 miljoen vrouwen die hun dagelijks functioneren zowel privé als in hun werk drastis...

 

Gratis Online Spreekuur

Is Acupunctuur wat voor mij bij mijn Overgangsklachten? Kun jij wat met mijn Long Covid? Ik heb erg veel last van stressklachten. Is Qigong of Yoga wat voor mij? Je bent benieuwd, maar wilt nog niet direct een behandeling?

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign