Lesrooster & tarieven

Lesrooster & tarieven

Hieronder vind je het lesrooster, data & tarieven voor de lesblokken. Wil je meedoen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. 

Lesrooster


In verband met een periode van zelf-cultivatie, leren en ontdekken als Qigong & Yogaleraar worden er de komende periode geen wekelijkse lessen door mij gegeven. Jos Gerritsen neemt de lessen voor zijn rekening. Voor privélessen en healingsessies blijf ik wel beschikbaar. 

Lesdata en tarief komend lesblok (t/m zomervakantie 2022)


Je kunt op ieder moment instappen. Tarief wordt dan aangepast vanaf ‘moment instap’. Eerst een proefles volgen? Dat kan altijd: € 12,50. Als je daarna besluit in te stappen, dan word je proefles verrekend met de pakketprijs. Voorafgaand aan ieder lesblok kun je aangeven als je specifieke data zijn die je niet kunt. Dit wordt verrekend met de lesreeks-prijs. 

Algemene tarieven lessen

Yin-Yang Yoga

Tarieven Workshops/trainingen & Lezingen
Wij geven graag workshops, trainingen en lezingen over onderwerpen die je in onze praktijk tegenkomt. Ook begeleiden we werksessies met teams die letterlijk en figuurlijk willen bewegen. En daarbij de filosofie/werking van optimale energie willen integreren, ervaren, delen. Met als resultaat: een groter bewustzijn van (eigen) verantwoordelijkheid, betere interactie, optimale verbinding en hoger energielevel. Neem vrijblijvend contact met ons om te overleggen wat we voor jou kunnen betekenen en investering die het jou vraagt.

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign