Pure integrale zorg op maat; Puur Vitaal werkt samen met Fysiotherapie Vitaal

Pure integrale zorg op maat; Puur Vitaal werkt samen met Fysiotherapie Vitaal

De afgelopen maanden heb ik samen met Vincent ’t Hart van Fysiotherapie Vitaal in Arnhem de basis gelegd voor een mooie, integrale zorgsamenwerking. En dat kun je best revolutionair noemen; De Westerse Fysiotherapie onder 1 dak (en waar nodig aan 1 behandeltafel) samen met de Acupunctuur & Guasha uit de Chinese Geneeskunde. Onze Pure Vitale krachten bundelen we zo dat we jou als persoon met een klacht centraal zetten. Waarbij we in samenspraak met jou kijken naar de meest effectieve aanpak van jouw klacht(en).

Puur Vitaal en Fysio Vitaal behandelen samen, aanvullend aan elkaar of los van elkaar. Maar in alle gevallen geeft ons korte, integrale lijntje een absolute meerwaarde en bovenal een ‘versneller’ in de aanpak van een grote variëteit aan klachten van cliënten in onze praktijk; van de gebruikelijke klachten in het bewegingsapparaat tot overgangsklachten bij vrouwen.

We kijken er naar uit om vanuit de basis die we inmiddels hebben gelegd verder te kunnen gaan ontdekken op het nog tamelijk ongebaande pad van ‘integrale zorg’. Vanuit onze gezamenlijke overtuiging dat juist vanuit verschillende visies samenwerken voor en met persoonsgerichte zorg werkt! En we bovendien allebei zo ook veel leren van en met elkaar. Om zo te blijven vernieuwen en verbeteren voor een nog betere zorg! Uiteraard zijn afzonderlijke afspraken/behandelingen altijd mogelijk. Die we dan ook zo efficient mogelijk voor jou inplannen.

Acupunctuurbehandelingen bij Fysio Vitaal zijn mogelijk op donderdag


Praktische informatie:
Je vindt Fysiotherapie Vitaal in Arnhem Centrum: Rodenburgstraat 59, 6811 HG Arnhem.

  • De dichtstbijzijnde parkeerplekken t.o.v. Fysiotheraphie Vitaal vind je bij het Eusebiusplein, Arien Verhoeffstraat en de Trans.
  • Ook kun je je auto kwijt bij Rozet, hier betaal je bovendien na 18:00 slechts € 0,50 per uur.
  • Op nog geen 10 minuten lopen kun je gratis parkeren, op een deel van de Nieuwe Kade (stroomopwaarts).

Wil je meer weten?
Wil je meer weten en/of een (eventueel gezamenlijke) afspraak boeken? 

Neem contact op

Naar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign
Zhong website KAB website