Voedingsconsulten

Voedingsconsulten

Optimale voeding. Zonder dieet maar een bewuste keuze voor wat jouw voedt. Wat jouw lijf vitale kracht en energie geeft. Iets wat we allemaal wel weten, maar vaak zo’n uitdaging is om in je dagelijkse leven te integreren.

Omdat ook voeding een van de pijlers binnen de Chinese Geneeskunde is, besteed Praktijk Puur Vitaal ook veel aandacht aan jouw voedingspatroon bij een klacht of aandoening. Als ervaringsdeskundige ervaar ik al jaren de helende kracht van optimale voeding. Zonder strikt dieet. Maar door te ervaren, te leren luisteren en te begrijpen wat voeding voor het lichaam doet. Welke energetica een voedingsmiddel heeft. Ik besteed zelf veel tijd aan mijn eten. Waarbij ik realiseer dat dit niet voor iedereen geldt. En aangezien daadwerkelijk integreren van een levensstijl gaat over praktische, haalbare en kleine stapjes vooruit, met vallen en opstaan kun je dat ook in mijn voedingsconsult en -adviezen verwachten. De kracht van de voeding volgens de Chinese Geneeskunde toegepast in deze tijd, voor iedereen haalbaar. Dat is waar ik voor ga en sta.

Een voedingsadvies en/of voedingsconsult krijg je bijna als vanzelf als je in Praktijk Puur Vitaal wordt behandeld of een vitaliteitsprogramma volgt. Uiteraard is dit ook ‘los’ mogelijk of in een maatwerktraject. Nieuwsgierig en/of meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel/app naar 06-300 64 976.

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign