Vitaal leven & Betere slaap met Breathe to Heal

Vitaal leven & Betere slaap met Breathe to Heal

Ervaar de (helende) kracht van de ademhaling om stress, paniek(aanvallen), angst te reduceren en slaap te verbeteren. Leef vrij zonder je uitgeput te voelen of stressed-out. En zorg voor een betere slaap. Tijdens deze workshop van Breathe-to-Heal nemen we je mee in een unieke weg van de kracht van de adem. Vergroot tegelijk je fysieke en mentaal-emotionele (veer)kracht en vitaliteit. Door praktische, effectieve en toegankelijke ademhalingsoefeningen. Om zelf dagelijks te kunnen integreren en/of om anderen daarmee te helpen. 

Na een korte, theoretische verdieping en context, word je meegenomen in ademhalingsoefeningen en soepel, toegangelijke bewegingsoefeningen die direct toegang geven tot verstilling, kalmte, focus en diepe ontspanning. Na deze workshop kun je de gegeven oefeningen direct in je dagelijkse leven toepassen; eenvoudig & effectief.

Geen specifieke ervaring noodzakelijk. 

Datum: 2 maart 2024 
Tijd: 9.30 - 12.00 u
Inhoud: theoretisch kader, high-impact Breathwork & bewegingsvormen. 
Locatie: Balletzaal De Brink in Huissen
Kosten: 39,50 euro 

De breathe-to-heal-sessies worden gegeven door Jos Gerritsen en Carla Verhaaf. Al jarenlang professionele yoga en Qigong leraren en vitaliteitscoaches. En gecertificeerd Breathe-to-Heal-facilitators, geinspireerd en opgeleid door Max Strom. Meer weten over Max Strom en zijn Breathe-to-Heal-methode; kijk dan hier. 

 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign