Workshop dagen Breathe-to-Heal

Workshop dagen Breathe-to-Heal

In de wereld van nu waarin slaapproblemen, hyper-stress, burn-out maar ook paniekaanvallen, angsten en depressie de overhand krijgen, is het nu een moment om dieper te kijken. Naar de ware bron. Die veelal ligt in niet voldoende of uberhaupt onverwerkte ervaringen en/of herinneringen. Die opgeslagen zijn in ons lichaam. Die tegelijk bij opeenstapelingen tot fysieke maar ook mentaal-emotionele disbalans en klachten kunnen leiden. 
De kracht van de adem kan je interne staat van zijn maar ook fysiek ongemak weer balanceren. En je tegelijk het geschenk van inzicht en wijsheid geeft dat ook diep verborgen was samen met je emoties.  

Stressvolle momenten in ons leven worden in ons lichaam opgeslagen en worden vaak triggermomenten omdat we vaak geen ruimte hebben genomen of gekregen voor verwerking. Iets wat ons doorgaans niet wordt geleerd in de maatschappij van nu. Een groot nadeel is dat niet-verwerkte ervaringen, herinneringen en emoties zich opstapelen in ons lichaam en zo voor zowel fysieke als mentaal-emotionele klachten kunnen zorgen. Maar er ook zorgt dat we in onze oude patronen 'schieten' wanneer het lastig wordt en we vaak onbewust handelen vanuit deze - ook vaak nog onbewust aanwezige - oude ervaringen en herinneringen. Wat jouw persoonlijke groei, jouw algehele vitaliteit maar bovenal jouw verbinding met de wereld om je heen kan blokkeren. Waarmee je een gevoel van 'geen verbinding', kunt ervaren of dat je relaties niet zo zijn als je zou willen, je niet volledig jouw potentieel kan leven of een continu gevoel van stress of 'aanstaan' geeft. Of je fysieke klachten hebt waarbij slaapproblemen een veelvoorkomende is. 

Tijdens deze workshops van Breathe-to-Heal nemen we je mee in een unieke weg van de kracht van de adem. Zonder therapeutisch te worden, maar alle ruimte gevend voor transformatie. Waardoor je innerlijke staat naar kalmte en helderheid transformeert. En daarmee jouw fysieke en mentaal-emotionele (veer)kracht en vitaliteit vergroot. Door effectieve, toegankelijke ademhalingsoefeningen. Om zelf dagelijks te kunnen integreren en/of om anderen daarmee te helpen. 


Data: 9 december, 20 januari 2024, 24 februari, 16 maart 
Tijd: 9.30 - 12.00 u
Locatie: Balletzaal De Brink in Huissen
Kosten: per workshop: 49,50 euro ; bij inschrijving voor 1 december 2023 voor alle workshops: 150 euro


De breathe-to-heal-sessies worden gegeven door Jos Gerritsen en Carla Verhaaf. Al jarenlang professionele yoga en Qigong leraren en vitaliteitscoaches. En gecertificeerd Breathe-to-Heal-facilitators, geinspireerd en opgeleid door Max Strom. Meer weten over Max Strom en zijn Breathe-to-Heal-methode; kijk dan hier. 

 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign