Hormoon Qigong & Breathwork voor Vrouwen

Hormoon Qigong & Breathwork voor Vrouwen

De overgang, de menopauze. Helaas ervaren veel vrouwen veel klachten. En dat is NIET normaal. Ervaar je cyclus-gerelateerde klachten? Ben je in de overgang? Doe dan mee met deze 9-weekse cursus. 

Qigong is een effectieve - Chinese - bewegingsvorm die je hele zenuw-en hormoonstelsel balanceert. En vooral kalmeert. De natuurlijke stroming van jouw energie (Qi) weer reguleert. En dus ook je hormonen. De oefeningen worden gedaan met zowel aandacht voor je ademhaling als je 'Mind'. Wat het daarmee een vorm van Mindfullness maakt, maar ik liever de term Mind-focus/fitness gebruik. Specifieke aandacht is er voor stress-reducerende ademhalingstechnieken (in beweging). Qigong wordt dan ook 'meditatie in beweging' genoemd maar met beide voeten stevig op de grond. 

Naast negen wekelijkse lessen krijg je een handout, toegang tot videomateriaal, hebben we een 30 minuten intake/kennismakingsgesprek en 1x een 30 minuten coachingsessie

Lesdata: woensdag 25 oktober, 1, 8 & 15, 22, 6, 13 & 20 december 2023 & 10 januari 2024
Lestijd: 10.15 - 11.15 uur
Locatie: Balletzaal De Brink in Huissen, door Carla
Kosten: € 195,00 | bij inschrijven voor 1 oktober: € 175,50

Meedoen? Geef je eenvoudig op via de Aanmeld-button. Twijfel je? Stuur een bericht via het contactformulier of plan een (gratis) kennismakningsgesprek via de 'Maak Afspraak-button'.

 

 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign