Lessen Breathwork Inner Axis

Lessen Breathwork Inner Axis

Ademhalen doe je gewoon; en toch ook weer niet. Hoe is jouw ademhaling? En ben jij er van bewust dat met een kalme, diepe, ontspannen ademhaling een enorme transformatiekracht kent bij stress, angsten, depressie, burn-out? En een helende kracht heeft bij fysieke en/of emotionele pijnen en ons zenuwstelsel & hormoonstelsel helpt reguleren? 

Bewust ademhaling. In de bewegingsvormen yoga en qigong is het de 'normaalste' zaak van de wereld. En juist de ademhaling in beweging reguleren helpt in je dagelijkse leven een diepe transformatie te brengen; ontspanning, rust, helderheid, heling van pijnen en ongemakken, stress en trauma-release. Want onder invloed van alledaagse (stress)factoren, doet onze ademhaling mee. Het goede nieuws: de ademhaling is daarmee ook een pure ingang voor herstel.

Deze lessen Breathwork Inner Axis geven je concrete, toegankelijke ademhalingsoefeningen waarmee je stress reduceert, je bewustzijn en focus vergroot, door de hele dag heen meer ontspannen voelt. Waarbij je zult merken dat jij niet alleen zelf beter voelt, maar ook je omgeving anders op je zal reageren. 

De oefeningen zijn gebaseerd op diverse oefeningen uit de Yoga en Qigong Systemen, maar je hoeft zeker geen beoefenaar hiervan te zijn. Naast het Breathwork besteden we ook aandacht aan visualisatie-en meditatieoefeningen. 

Praktische info Breathwork Inner Axis lessen 
Lesdata: donderdag 18, 25 januari & 1 & 8 februari 2024
Lestijd: 19.00 - 20.00 uur 
Locatie: Balletzaal De Brink in Huissen, door Carla en/of Jos
Kosten: OP BASIS VAN DONATIE;  let op maximaal 10 deelnemers per keer; 

Meld je vandaag nog aan via de aanmeld-button. Wil je meer weten? Neem gerust contact op via het contactformulier of plan een gratis online kennismakingsgesprek via de 'maak afspraak-button'. 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign