Back to Essence; Mini solo-retreat

Back to Essence; Mini solo-retreat

Het najaar komt er aan. Langzaam trekt de natuur zich terug. Om weer krachten op te doen, te herstellen en zich voor te bereiden op het komende voorjaar. Ook voor ons is het een ideale periode om te reflecteren, te bezinnen en voorzichtig vooruit te kijken en wat zaden te planten voor het komend jaar: waar sta je nu? wat heb je bereikt? wat is er nodig om jouw vitale kracht te laten stromen? Et ceteta. Vragen die je het mooiste kunt stellen door jezelf te bewegen in de natuur. Zodat je ook de energie van de nazomer en de beginnende herfst tot diep in je vezels kan voelen. En eerlijk is eerlijk, voor mijzelf werkt dit ook altijd het beste. De natuur geeft frisse inzichten en brengt je dicht bij je eigen kern. 

Grijp je kans om dit najaar een unieke solo-retraite te ervaren. Buiten, in de natuur. Helemaal voor jezelf en onder mijn begeleiding zodat jij in alle rust en ruimte je weer verbinden met jezelf. We bewegen bewust met je lijf, wandelen, zitten dan weer stil of blijven staan. Met hoe dan ook aandacht voor jouw energie, je vragen of door gewoon in stilte te zijn. Waar je ook behoefte aan hebt. In welke vorm dan ook. Zodat je met frisse energie, een heldere visie en weer groter bewustzijn door kunt. Op maat, vanuit jouw vraag, op jouw niveau! En met twee personen kan ook!

De eendaagse solo-retreats vinden plaats in de buurt van Arnhem. Een meerdaagse retreat in een inspirerende outdoor-omgeving in de Achterhoek.

Meld je hier vandaag nog aan voor een solo-retreat. 

 

Naar het overzicht

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign