Back to Essence; Mini solo-retreat

Back to Essence; Mini solo-retreat

Het Voorjaar komt er aan. Met nog de laatste winterse buien. Maar in alles ontluikt zich het voorjaar. En niet alleen buiten. Maar ook in ons: nieuwe ideeen krijgen vorm, voornemens worden nog steeds nagestreefd, doelen voor dit jaar gesteld. Een ideale periode om vooruit te kijken en wat zaden te planten voor dit nieuwe jaar: Waar sta je nu? Wat zijn je dromen en verlangens voor dit jaar? Wat is er nodig om jouw vitale kracht te laten stromen? Et ceteta. Vragen die je het mooiste kunt stellen door jezelf te bewegen in de natuur. Zodat je ook de energie van de nazomer en de beginnende herfst tot diep in je vezels kan voelen. En eerlijk is eerlijk, voor mijzelf werkt dit ook altijd het beste. De natuur geeft frisse inzichten en brengt je dicht bij je eigen kern. 

Grijp je kans om dit najaar een unieke solo-retraite te ervaren. Buiten, in de natuur. Helemaal voor jezelf en onder mijn begeleiding zodat jij in alle rust en ruimte je weer verbinden met jezelf. We bewegen bewust met je lijf, wandelen, zitten dan weer stil of blijven staan. Met hoe dan ook aandacht voor jouw energie, je vragen of door gewoon in stilte te zijn. Waar je ook behoefte aan hebt. In welke vorm dan ook. Zodat je met frisse energie, een heldere visie en weer groter bewustzijn door kunt. Op maat, vanuit jouw vraag, op jouw niveau! En met twee personen kan ook!

De eendaagse solo-retreats vinden plaats in de buurt van Arnhem. Een meerdaagse retreat in een inspirerende outdoor-omgeving in de Achterhoek. Na een intake bepalen we jouw programma. We gaan er hoe dan ook op uit: wandelend of fietsend. Vanuit een 'basiskamp' of een trektocht. Of juist in en met verstilling en ruimte voor Qigong, yoga, breathwork en/of meditatie in combinatie met schrijf-en creatie(speel)werk 

Informeer vandaag nog naar jouw mogelijkheden door vrijblijvend contact op te nemen. 

 

Naar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign