Jouw pijn en discomfort verlichten met acupunctuur & guasha

Jouw pijn en discomfort verlichten met acupunctuur & guasha

Pijnen kennen vele varianten. En is per persoon uniek. Maar ze houden je dagelijks bezig. Ik streef er naar om samen met jou zo effectief mogelijk jouw pijn te verlichten en te verhelpen. Met een duidelijke aanpak en zo snel mogelijk resultaat. Waarin ik zowel de pijn alsook de onderliggende bron aanpak. Door jouw lichaam weer zo optimaal mogelijk te balanceren. Vanuit de kracht van eeuwenoude Geneeskunst en oeroude natuurlijke principes. Ik behandel alle voorkomende pijnklachten in het bewegingsapparaat maar ook neuropathie, buikpijn, migraine lees meer of boek nu makkelijk een afspraak via de button op deze pagina.  

Het unieke in behandeling van jouw pijnklachten, is dat er ook direct aandacht is voor de bron van jouw pijn. Door jouw lichaam weer zo optimaal mogelijk te balanceren. Vanuit de kracht van eeuwenoude Geneeskunst en oeroude natuurlijke principes. Ik behandel alle voorkomende pijnklachten in het bewegingsapparaat maar ook pijnen en discomfort-klachten vanuit aandoeningen als (auto) immuniteitsaandoeningen als reuma, ziekte van Raynaud, neuropathie. Maar ook klachten als long-covid, eczeem, buikklachten (crohn, PDS). En op psycho-mentaal vlak als stress, paniekaanvallen, depressie, angststoornissen et cetera.

Vanaf de prille start van Puur Vitaal behandel ik vele pijnklachten met Guasha Therapie (link naar Guasha). Diverse pijnen in het bewegingsapparaat zoals schouder, nek en rugklachten. Maar ook bewegingsbeperkende klachten in handen, voeten, benen. En verder aandoeningen als ischias, neuropathie, ziekte van Raynaud, reuma, fybromyalgie, migraine, buikpijnen et cetera.

En met telkens weer de blije gezichten van mijn cliënten aan het eind van mijn behandeling, is het een logische stap dat mijn focus op pijn- en ongemak zich verdiept. En met de bijscholingen Effectief Pijn en Discomfort behandelen met acupunctuur volgens de BalansMethode van Dr. Tan heb ik in korte tijd nog meer patienten stralend de praktijk zien verlaten. Een kort overzicht De lijst van klachten die waar ik me op focus:

  • Psycho-somatische pijnklachten en discomfort: ‘je gewoon niet lekker in je vel voelen zitten en er niet de vinger op kunnen leggen’.
  • Pijnklachten en discomfort in het lichaam: rugklachten, nekklachten, frozen shoulders, ischias, tennis/golfelleboog
  • Luchtwegklachten en ook Long-Covid
  • Gynaecologie: menopauzeklachten, fertiliteit 
  • Zenuwpijnen zoals (poly)Neuropathie in handen en voeten
  • Buikpijn en spijsverteringsklachten; Crohn, PrikkelbaarDarmSyndroom
  • Hoofdpijn zoals migraine, sinusitis, tinnitus
  • Hooikoortsklachten en eczeem

Naar het overzicht

© 2024 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign