Puur Vitaal in bedrijf

Wil jij vitale medewerkers?
Vitale medewerkers zijn onmisbaar bij duurzaam en succesvol ondernemen. Zorg voor fitte en vitale medewerkers staan steeds hoger op de agenda bij veel bedrijven.

Wil jij binnen je bedrijf werken aan:
– Verlagen van ziekteverzuim
– Verhogen van arbeidsplezier
– Vergroten van persoonlijk leiderschap
– Effectiviteit van je medewerkers?
Puur Vitaal werkt! We kunnen fysieke trainingsprogramma’s maken en begeleiden medewerkers om vitaler te worden. Ook ondersteunen we bij stressgerelateerde klachten. Met onze programma’s Verbindende en Effectieve Communicatie werken we aan effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Werk in beweging voor coaches
Fysieke stappen zetten en doelen stellen. Bewuster worden van je fysieke lichaam. Dit kan zo maar een doorbraak betekenen in de ontwikkeling van een persoon. Heb jij of werk jij voor een bedrijf dat zich richt op persoonlijke groei, coaching en/of (loopbaan)begeleiding van cliƫnten? Of begeleid je mensen met burn-out en/of stressklachten? Wij kunnen je in dit traject extra ondersteunen met fysieke activiteiten die impliciet bijdragen aan de persoonlijke groei en vitaliteit van mensen. Een afwisselende, waardevolle en leuke aanvulling in een coaching,-of begeleidingstraject.