Puur Vitaal @ Work

Wil jij vitale medewerkers?
Vitale medewerkers zijn onmisbaar bij duurzaam en succesvol ondernemen. Zorg voor fitte en vitale medewerkers staan steeds hoger op de agenda bij veel bedrijven.

Wil jij binnen je bedrijf werken aan:
– Verlagen van ziekteverzuim
– Verhogen van arbeidsplezier
– Vergroten van persoonlijk leiderschap
– Effectiviteit van je medewerkers?

Puur Vitaal werkt! Met onze kennis en vanuit onze filosofie van creeren van persoonlijk meesterschap op het vlak van stress-en energiemanagement vanuit onze holistosche aanpak, ondersteunen we bedrijven bij:

  • opzetten van een bedrijfsbreed vitaliteitsprogramma
  • geven van workshops en lezingen op het gebied van persoonlijk leiderschap & vitaliteit, stress op het werk, effectieve & verbindende communicatie op de werkvloer en omgaan met weerstand/veranderingen & optimaal energiemanagement
  • organiseren van bedrijfsbrede trainingsmomenten: Hardlopen, Wandelen, Yoga, Qigong, Tai Chi
  • begeleiding, coaching van (individuele) medewerkers bij stress-en energiemanagement

 

Speciaal voor coaches en therapeuten
Fysieke stappen zetten en doelen stellen. Bewuster worden van je fysieke lichaam. Dit kan zo maar een doorbraak betekenen in de ontwikkeling van een persoon. En juist de bewegingen en principes uit de Taoistische leer van Tai Chi (een krijgskunst) en Qigong (effectief managen van je energie) zijn hierbij erg effectief.

Heb jij of werk jij voor een bedrijf dat zich richt op persoonlijke groei, coaching en/of (loopbaan)begeleiding van cliƫnten? Of begeleid je mensen met burn-out en/of stressklachten? Wij kunnen je in dit traject extra ondersteunen met fysieke activiteiten die impliciet bijdragen aan de persoonlijke groei en vitaliteit van mensen. Ons programma ChiVit! biedt coaches en therapeuten behalve vele toepasbare oefeningen voor hun eigen praktijk uiteraard ook een persoonlijke spiegel en ondersteuning.