Puur Vitaal ViPR 5-weeks Programma

Een compleet programma om bewust fit te worden met bewust bewegen, lekker buiten en in een kleine groep! Het Puur Vitaal ViPR-programma; wat staat voor werken aan je gehele VItaliteit, Performance en Reconditioning.

Sterker en vitaal worden, zonder over grenzen heen gaan. En nog lekker buiten ook. Het VIPR-aspect kenmerkt zich door bewust te bewegen en aandacht voor je complete lijf. Zodat je niet alleen je spierkracht traint maar ook je energie toeneemt en wordt versterkt. Om er voor te zorgen dat blokkades in je lijf ook worden opgeheven en het weer stroomt. Ofwel jij je weer VItaal voelt.

Werken aan je gehele vitaliteit betekent ook aandacht voor je ‘Performance’. Dat trainen we door Bewust rustig te bewegen met gymstick of zonder – en dan weer met versterkte focus in snelheid (de P van Performance). Je lijf wordt zo door bewust bewegen sterk en vitaal. Maar ook werkt het door op je mentale balans en vitaliteit. We trainen ook op herstel van je lijf. Dus ideaal voor mensen die lang niet meer hebben gesport, een blessure hebben of vanuit een burn-out/overspannenheid weer sterker willen worden. Het lijf moet zich letterlijk weer ‘resetten’. (de R van Reconditioning).

Uniek in dit VIPR-programma is dat we de (westerse) kracht en flexoefeningen combineren met principes en oefeningen vanuit Martial Arts als Tai Chi, Bagua, Stok maar ook uit Qigong & Yoga; wat zich kenmerkt in de partneroefeningen, aandacht voor je houding, focus, aandacht, ademhaling en het bewust bewegen.

De trainingen worden gegeven door zowel Jos als Carla.

Praktische informatie:

  • Data: 5 april, 12 april, 19 april, 26 april en 3 mei 2018
  • Tijd: 09.00 – 10.00
  • Locatie: verzamelpunt is de ingang van onze praktijk aan de Winterdijk in Huissen
  • Kosten: € 45,00

Zie hier een korte impressie