Over ons

Puur Vitaal is de grote passie en het bedrijf van Jos Gerritsen en Carla Verhaaf. Met hun gebundelde kennis, holistische blik en passie voor hun vakgebied, bieden zij een geïntegreerd en compleet pakket voor iedereen die vitaal wil leven en werken!

Jos Gerritsen – Vitaliteitscoach – Trainer hormoonfactor – Hardlooptrainer/personal trainer – Bach Remedie Practioner – Energizer & spreker

jos_portret

Jos brengt met zijn brede ervaring binnen het politievak en de vitaliteitswereld een unieke combinatie binnen Puur Vitaal. Hij traint, coacht en begeleid vol kennis, kunde en passie mensen op hun weg naar vitaliteit. Met ruim 30 jaar loopervaring in de hardloopwereld en gepassioneerd (en gecertificeerd hardlooptrainer bij de Atletiek Unie en eerder als Chi Running instructeur) leert hij mense

n Puur hardlopen. Bewust en Puur bewegen is een wezenlijk onderdeel van zijn dagelijkse leven. Jos is ook fervent Tai Chi-beoefenaar. Hij merkte dat de Tai Chi-principes goed zijn toe te passen in zowel het hardlopen als andere bewegingsactiviteiten die hij inmiddels ook doet binnen bedrijven.  Jos is gecertificeerd fitnessinstructeur en personal trainer. Ook is gecertificeerd vitaliteitscoach (met specialisaties Trainer Hormoonfactor, stresscounceling en mental coaching) onlangs rondde Jos zijn opleiding voor Bach Remedie Practioner met succes af. Jos coacht en traint vanuit een pure en nuchtere kijk op het leven. Met zijn hele rugzak vol staat Jos garant voor een betrokken, kundig en holistische ondersteuner voor mensen die vitaal willen leven en werken. Op een natuurlijke wijze werken aan jezelf heeft hij hoog in het vaandel staan. Met daarbij vooral veel plezier!

Carla Verhaaf – Leraar Tai Chi & Qigong – Guasha Therapeut – Trainer/coach Verbindend Communiceren – Wandelcoach 

IMG_7695Bewegen en verbinding lopen als rode draad door het leven van Carla. Als officieel gecertificeerd Tai Chi & Qigong-instructeur van de internationale Golden Flower School zet zij wekelijks niet alleen zichzelf maar ook vele mensen op een pure en vitale manier in beweging en brengt ze mensen (weer) in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Zij volgt jaarlijks (inter)nationale trainingen met onder meer Master San Gee Tam. Ook op vlak van persoonlijke ontwikkeling zet ze mensen in beweging. Tevens is Carla Guasha Therapeut voor mens & hond. Daarmee kan ze ook haar passie en liefde voor honden in haar dagelijkse praktijk brengen. Met haar coaching en trainingen vanuit de methodiek van verbindend communiceren (gebaseerd op het gedachtegoed van Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg) zet Carla aan tot persoonlijke groei en ontwikkelingen. Uiteraard integreert zij in haar werkvormen ook haar kennis en kunde als Tai Chi leraar. In de afgelopen jaren heeft Carla zich naast haar Tai Chi & Qigong vak ook bekwaamd in het hardlooptrainerschap als ChiRunning en ChiWalking instructeur. Samen ontwikkelde Jos & Carla zich op het gebied van Bootcamp(runs) en Ruiter Fit Trainingen en gaven hierin vele trainingen, workshops en clinics.  Natuurlijk bewegen met de vrije natuur als fitnessruimte heeft Carla’s voorkeur. Strong Viking’s zijn dan ook bekend terrein voor haar. Maar evengoed trekt Carla met haar cliënten de natuur in voor een wandelsessie of loopmeditatie. Voorop in haar aanpak staat het plezier en de passie om samen te bewegen, te verbinden en als spelend te leren en ontdekken. Met de beide benen op de grond.