Vitaal@Werk

“Carla heeft me in korte tijd op een krachtige en respectvolle wijze met veel kennis en verbinding mij ondersteund in het weer terugvinden van mezelf. Met een zeer gevarieerde manier van werken in werkvormen, werkwijzes en steeds aansluitend op de behoefte die op dat moment dienend waren. Kernwoorden die hierbij horen: doelgericht, spiegelend, kennis, holistisch, aansluitend bij behoeften.”  – Kelly – deelneemster PV Programma in het kader van reintegratietraject –

We bereiken allemaal weleens een moment waarin het nodig is om de peilstok in je werkleven te steken. Werk je nog vanuit je kracht? Ben je toe aan verandering. Of wil je beter presteren of je communicatie op je werk verbeteren? Ook kan het zijn dat je werk zoveel van je vraagt dat je stressklachten ervaart, in een burn-outfase zit en de energielekkers om wilt zetten naar energiegevens.

In ons complete 3-maands programma gaan we aan de slag met je. Gaan we ‘op maat’ werken aan jouw persoonlijke doelen. Om je zo (weer) van lijder naar persoonlijk leider te krijgen. We doen dit met een niet-alledaags programma met out-of-the-box-werkvormen. Waarbij naar buiten gaan, je fysieke (en mentale) grenzen verkennen, op een speelse en nuttige manier inzicht krijgen op jouw blokkades, blinde vlekken en energielekkers en -gevers.

Je profiteert van persoonlijke aandacht en de specialistische kennis en kunde onder ons vitaliteitsdak. 

Wat kun je zoal verwachten:
?????????????????????????????????????????????????????????????????????* Een persoonlijk plan van aanpak na een uitgebreid intake-gesprek. Uitgebreide intake met diverse meet-weetmomenten.
* Persoonlijke vitaliteitsbegeleiding en e-coaching
* Een persoonlijk beweegprogramma
* Outdoor life-coaching-> van kano-expeditie, werken met paarden, wandelsessies of runningtherapie
* Werken aan jouw IKIGAI
* Samen een concreet (reintegratie) plan maken
* Zicht op en integratie van eeuwenoude krijg(s)kunsten in jouw leven
* Toepasbare handreikingen op het gebied van stress-en energiemanagement en communicatie

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS INTAKE inclusief voorstel