Guasha Massage Therapie

Guasha GezichtsbehandelingIMG_6449
Een Guasha gezichtsbehandeling is een behandeling die met zijn uiterst zachte schraaptechniek zorgt voor een betere energie doorstroming en de doorbloeding en de lymfecirculatie in in je gezicht te verbeteren. Ook zorgt de behandeling  voor een betere collageenproductie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Een Guasha gezichtsbehandeling geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling. Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid. Het is dan ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte ontstekingen en andere hoofdklachten. Bij een Guasha gezichtsbehandeling werken we met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts en eventueel aanvullend met rollers van jade, kwarts, of andere mineralen. Wil je een afspraak maken/meer informatie? Neem gerust  contact met ons op. Kijk hier voor de tarieven voor de Guasha gezichtsbehandeling

Guasha Massage Therapie 
De Guasha Massage Therapie heeft dezelfde reinigende werking als de gezichtsbehandeling. Alleen wordt dan vooral je rug behandeld met dezelfde schraapmassage techniek. Je lichaam wordt weer vitaler doordat er een betere doorstroming plaatsvindt van bloed en energie omdat afvalstoffen worden opgeruimd. Ook ons zenuwstelsel functioneert beter.

De rode strepen laten de 'Sha' zien. De plekken waar blokkades in ons lijf zitten en waar afvalstoffen zijn opgehoopt.

De rode strepen laten de ‘Sha’ zien. De plekken waar blokkades in ons lijf zitten en waar afvalstoffen zijn opgehoopt. De onderhuidse ‘bloeduitstortinkjes’ zetten het lichaam zelf aan tot reinigen!

Guasha massage therapie is daarmee heilzaam bij meer dan 400 klachten. Om er een paar te noemen: stress- en burn-out, chronische vermoeidheid,pijnsyndromen, nek- en schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn en migraine. Maar ook zonder specifieke klachten is het ook een goede preventieve methode om je lichaam te reinigen van opgebouwde afvalstoffen. Ook ideaal voor sporters! Kenmerkend bij de Guasha massage therapie is dat er door de schraapmethode de huid rood kleurt en op de plaatsen waar blokkades (afvalstoffen) zijn, verschijnen “bloeduitstortingen” (sha) in de huid, variërend van diep rood tot paars. Aan de kleur van de sha kan men zien of het een recente- of een chronische stagnering is. Deze kleuring verdwijnt na ongeveer 3-7 dagen. Wanneer je je vaker laat behandelen, zullen de kleuringen minder worden en het herstel sneller wat een teken is dat je lichaam weer gezond wordt.

Wil je een afspraak maken/meer informatie? Neem gerust  contact met ons op. Kijk hier voor de tarieven voor de Guasha Massage Therapie.

Reportage Guasha Therapie