“Het programma heeft me al veel vitaliteit en enthousiasme gebracht!”

In januari jl. startte Monica met het Puur Vitaal Programma. Een intensief programma naar daadwerkelijke verandering! Lees hier haar ervaringen tot nu toe! Meer weten over het programma? Kijk dan hier.

IMG_6466

“Afgelopen jaar december hoorde ik van het Puur Vitaal Programma. Wat het precies in hield, daar had ik geen idee van. Maar het enthousiasme van Jos en Carla werkte aanstekelijk en het idee om “vitaal” te worden leek me vooral wel wat. Wie wil er nu niet vitaal zijn, toch? Zonder duidelijke doelstelling heb ik me aangemeld. In de eerste gesprekken werd me al wel duidelijk dat er wel degelijk iets van me verwacht werd. Het is niet gewoon aan een programma deelnemen, maar een volledige bewustwording van jezelf. De eerste maand werd ik, die dacht al een behoorlijk bewuste vrouw te zijn, verrast op veel punten. Het samen zoeken naar doelstelling, het ontdekken van eenvoudig te integreren onderdelen in het dagelijks leven hebben me na een maand al super veel gebracht. De combinatie van ontgifting door de heerlijke guasha behandelingen, de open gesprekken voor de ondersteunende Bach-remedie, de bewustwording en begeleiding in voedend voedsel, hebben me echt al veel enthousiasme en vitaliteit gebracht. Ondanks dat ik van nature sporten echt niet leuk vind, natuurlijk weet ik wel hoe goed het is (maar ja…) ga ik ook met plezier naar de ingeplande trainingen. De trainingen geven me een voldaan gevoel zonder dat ik dagen last heb van spierpijn. Vooral de combi Qigong is heerlijk. En dan te bedenken dat ik nu pas halverwege ben.”

Vanaf 1 april starten we weer met een nieuwe ‘ronde’. Gooi de winter van je af en kom in jouw (lente)kracht! Geef je snel op want opgeven voor 1 april as. is de eerste maand meedoen met 50 euro korting! Meer weten/opgeven? Klik hier