Guasha praktijk vanaf 12 mei weer open & start Puur Fit Training

We kunnen de deuren van onze Puur Vitaal Praktijk weer op een kier zetten. Vanaf dinsdag 12 mei as opent Carla de Guasha/Cupping Praktijk weer en starten Jos zaterdag 16 mei weer met de Puur Fit Training in Park Zypendaal. De 1-op-1-sessies (outdoorcoaching, Qigong, Yoga) starten we ook weer zolang deze ook conform actuele Corona-richtlijnen kunnen plaatstvinden. Alle (binnen)lessen Yoga, Qigong hopen we in september weer op te starten.

Voor een Guasha/Cupping behandeling kun je op de volgende momenten een afspraak maken: dinsdag, woensdag, donderdag tussen 10.00-16.00 u en tussen 19.00-21.30 u. Uiteraard hanteert Carla de afgesproken Corona-richtlijnen. Zo vraagt ze je alleen naar de afspraak te komen als je geen klachten hebt zoals verkoudheid (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest benauwdheid en/of koorts. Dit wordt ook voorafgaand aan de behandeling gecheckt. Klik hier voor extra Covid-19 voorzorgsmaatregelen.

Twijfel je – bijvoorbeeld omdat je ook erg last van hooikoorts hebt – overleg dan vooral even met Carla. Je wordt ook verzocht je aan het hygiene-protocol te houden dat binnen de praktijk wordt gehanteerd. Uiteraard zorgt Carla ook zelf voor een veilige, hygienische behandelomgeving. Een afspraak kun je maken door een mail te sturen (vermeld graag je voorkeur voor behandelmoment) of tijdens openingstijden te bellen: 06-300 64 976. Ook bij vragen, kun je zo Carla bereiken.

De Puur Fit Training in Park Zypendaal start zaterdag 16 mei as weer tussen 09.30 – 10.30 u. Uiteraard ook volgens de actuele Corona-richtlijnen, zoals met maximaal 10 personen en direct na de training weer naar huis. Heb je zin om mee te doen? Je kunt altijd meedoen met een gratis proefles. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.