Onze zorg voor Corona-maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen rond het Corona-virus al sinds de uitbraak op de voet. En hoewel we al verscherptere hygiene-maatregelen in de Guasha/coachingspraktijk hadden genomen, nemen we graag onze verantwoordelijkheid dit nog verder aan te scherpen in het belang van de gezondheid van onze clienten, onze omgeving en onszelf in lijn met het landelijk beleid.

Daarom treffen wij in ieder geval tot 1 april a.s de onderstaande maatregelen:

  • De 24-uurs annulerings-regeling schorten wij op. Dus verplaats of annuleer je Guasha-afspraak, PT-training of coach-sessie (ook!) wanneer je milde verkoudheidsklachten hebt zoals hoesten, keelpijn of koorts.
  • Ben je binnen twee weken VOOR je behandeling, je trainings-of coachingssessie in een van de Corona-virus risicogebieden geweest? Verplaats of annuleer ook dan je afspraak! Kijk voor de actuele status ook op de site van het RIVM
  • Kom niet naar een van onze trainingen als je de bovengenoemde gezondheidsklachten hebt. Daarmee zorg je EN goed voor jezelf EN de mensen om je heen.
  • Tijdens onze behandelingen/trainingen en sessie zorgen wij voor passende oefeningen in een veilige omgeving en passen dit aan wanneer we dat nodig achten.
  • Wij vragen iedere bezoeker in onze praktijk het handhygiene-protocol in acht te nemen. Deze hangt in de praktijk. En ja, wij schudden ook maar even geen handen.
  • Wij zorgen voor extra schoonmaak en hygiene binnen de praktijk en zoveel als mogelijk op de trainingslocaties.
  • Wij zorgen zelf dat we zo gezond mogelijk blijven met gezonde voeding, juiste yoga-en Qigong-oefeningen, optimale slaap-cyclus en beperking van onze sociale contacten en afzeggen/wegblijven van evenementen.

Wij hopen op ieders begrip en wensen bovenal dat we zo met ons allen bijdragen aan ieders vitaliteit en gezondheid en een vitale leef-en werkomgeving.

Heb je vragen of wil je je afspraak verzetten/annuleren? Bel of mail: 06- 300 64 976 / info@puurvitaal.com of neem contact op via ons contactformulier