Cursus Qigong Fundamentals - Level I

Cursus Qigong Fundamentals - Level I

Wil je meer weten over Qigong? Wil je direct een sterk fundament leggen en tegelijk de diepte in voor je eigen beoefening? Met vijf maandelijkse les(dagen)? Dan is deze Qigong Fundamentals- Level I voor jou. 

Leer met bewust bewegen met Qigong-oefeningen jouw hele systeem te balanceren, te sterken en vooral hoe jij jouw energie optimaal kan laten stromen. Bij jezelf of een ander. Ervaar de kracht van Qi en hoe jij daarmee jouw lichaam en geest kunt sterken en in balans en harmonie kan brengen. Hoe Qi(gong) een krachtige en eenvoudig fundament vormt van vitaliteit. 

Wil jij de kracht van Qi ervaren en/of meer verdieping wil in de fundamenten en principes van Qigong? Of wil je juist de principes integreren in jouw dagelijks leven? Wil je leren hoe je met Qigong-beoefening jouw gezondheid of die van een ander positief kan ondersteunen, bijvoorbeeld in je werk als coach of therapeut? Dan is deze cursus voor jou. 

Om mee te doen hoef je geen Qigong-ervaring te hebben. Wel je commitment (vooral aan jezelf) om dagelijks minstens een half uur ruimte te creëren voor jouw eigen Qigong-practice. 

De cursus bestaat naast 5 maandelijkse lessen uit een cursusmap en toegang tot ondersteund video/audiomateriaal. 

- Data: zaterdag 9 december 2023 (introductie) & 20 januari, 24 februari & 16 maart, 13 april, 25 mei 2024
- Tijd: 9.30 - 14.30 uur | introductie 9 december: 9.30 - 11.30 uur
- Locatie: Balletzaal De Brink in Huissen
- Investering: € 35 (introductie) | lesreeks: € 397,50 |
BIJ INSCHRIJVEN VOOR 1 OKTOBER: introductieles Gratis. | Bij inschrijven tijdens introductieles: € 379,50 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt je ook al direct aanmelden. Er is beperkt ruimte! 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign