Cursus Qigong Fundamentals

Cursus Qigong Fundamentals

Leer door bewust bewegen met Qigong jouw hele systeem te balanceren, te sterken en vooral hoe jij jouw energie optimaal kan laten stromen. Bij jezelf of een ander. Ervaar de kracht van Qi en hoe jij daarmee jouw lichaam en geest kunt sterken en in balans en harmonie kan brengen. Hoe Qi(gong) een krachtige en eenvoudig fundament vormt van vitaliteit. 
Wil jij de kracht van Qi ervaren en/of meer verdieping wil in de fundamenten en principes van Qigong? Of wil je juist de principes integreren in jouw dagelijks leven? Wil je leren hoe je met Qigong-beoefening jouw gezondheid of die van een ander positief kan ondersteunen, bijvoorbeeld in je werk als coach of therapeut? Dan is deze cursus voor jou. 

Om mee te doen hoef je geen Qigong-ervaring te hebben. Wel je commitment (vooral aan jezelf) om dagelijks minstens een half uur ruimte te creëren voor jouw eigen Qigong-practice. 

- Data: 12 november, 10 december 2022 & 14 januari, 11 februari & 11 maart 2023
- Tijd: 9.30 - 15.30 uur
- Locatie: Balletzaal van De Brink in Huissen
- Investering: € 95,00 per sessie (incl. koffie/thee en toegang tot ondersteunend videomateriaal tussendoor)
Studenten krijgen 10% korting; Zakelijk/ZZP-tarief: 95,00 excl. BTW. Opgeven voor alle lessen is 1 les gratis meedoen! 


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt je ook al direct aanmelden. Er is beperkt ruimte! 

AanmeldenNaar het overzicht

© 2023 Puur Vitaal
Website door OVK webdesign