Puur Fit Training; unieke training in de buitenlucht!

Wat is Puur Fit Training?
De Puur Fit Training is een unieke training waarbij een circuittraining met/zonder hulpmiddelen wordt gecombineerd met Tai Chi/Qigong/Yoga onderdelen. Kracht en uithoudingsvermogen gecombineerd met speciale flexibiliteit en coordinatie-oefeningen. Kort en krachtig werken, afgewisseld met energiek en beheerst bewegen. Dat zijn de uitgangspunten voor deze unieke training in de buitenlucht.

De Puur Fit Training is speciaal ontworpen voor de Ruiter Fit Trainingen. Tegelijk bleek de training ook voor niet-ruiters zeer geschikt!  Voor iedereen die Bootcamp net een tikkie te heftig vindt, alleen Tai Chi/Qigong of Yoga net te weinig en voor wie juist lekker, ontspannen en tegelijk fanatiek buiten wil bewegen! 

Met de Puur Fit Trainingen werk je aan: 2014-09-13 12.48.24
–           Uithoudingsvermogen
–           Kracht en coördinatie
–           Flexibiliteit en balans
–           Focus en weerbaarheid.

De Puur Fit Trainingen duren een uur. De trainingen worden gegeven in de omgeving van Arnhem. In overleg met de deelnemers wordt gezamenlijk een locatie gekozen. Op dit moment worden de trainingen gegeven in Park Zypendaal/De Gulden Bodem in Arnhem. Kijk ook hier voor rooster/tarieven.

Wil je een keer (gratis) meedoen met een proefles? Dat kan! Stuur ons een mail en dan krijg je alle nodige informatie om mee te komen doen!