November: start 6-weekse cursussen Qigong & Tai Chi Flow

Er is veel naar gevraagd, dus gaan we er gewoon mee starten; twee compleet nieuwe cursusreeksen: Qigong & Tai Chi Flow.

6-weekse cursus Qigong
Tijdens de Qigong workshopserie maak je kennis met verschillende elementen van Qigong, kortgezegd de Chinese Yoga. Met de ronde, vloeiende, langzame Qigong vormen die we samen doorlopen, leer je hoe in balans te komen, je energie weer te laten stromen en je flexibiliteit te vergroten. Je komt ook letterlijk weer op adem door ook de aandacht die we schenken aan ademhalingsoefeningen en meditatievormen. Qigong wordt dan ook de kunst van de energiebeheersing genoemd. We vliegen de cursus praktisch aan zodat je er eventueel ook thuis mee verder kunt. De cursus start met een introductieles op zaterdag 14 november van 09.15-10.15 uur. De overige data en andere praktische informatie vind je hieronder.

6-weekse Tai Chi Flow
Vele wetenschappelijke hebben inmiddels aangetoond dat de interne gevechtskunst Tai Chi ook bijzonder helend werkt bij allerlei spier,-gewrichts, -vermoeidheid- en burnout-klachten. Vaak klachten waardoor je minder (graag) beweegt, terwijl dat juist zo belangrijk is. Speciaal voor mensen met specifieke klachten hebben we de 6-weekse cursus Tai Chi Flow ontwikkeld. De basisfundamenten van Tai Chi worden in een toegankelijke(re) en mildere variant geleerd. We zitten, staan of liggen om zo op een zo gevarieerde, minder-belastende wijze de krachtige werking van energie zijn werk te kunnen laten doen. Ontspannend en helend voor lichaam en geest. Daarmee uitermate geschikt voor beginners en mensen met fibromyalgie, whiplash, Bechterew, ALS, (spier)reuma, gewrichtsklachten, CVS, burnout-klachten et cetera. Ook deze cursus vliegen we praktisch aan zodat je er eventueel ook thuis makkelijk mee verder kunt. Deze cursus start met een introductieles op zaterdag 14 november a.s. van 10.30 – 11.30 uur. Overige data vind je hieronder.
Let op: Voor deze cursus geldt een maximaal aantal deelnemers van 10 mensen, dus geef je snel op!

Praktisch (geldt voor beide cursussen)
Locatie: Balletzaal van sporthal de Brink in Huissen
Data: 14 november (introductieles); overige cursusochtenden: 21/11, 28/11, 5/12, 19/12 & 09/01
Kosten: € 75,00 (inclusief handout, koffie/thee)
Informatie/opgeven kan via ons contactformulier. Na opgave krijg je een bevestigingsmail met ook aanvullende informatie.