Even geen Yoga en/of Qigong

Wel of geen yoga en qigong-les? Op basis van de informatie van de site van de rijksoverheid (ook individuele binnensporten max 4 personen (excl. instructeurs) won de stem van Wijsheid het van allerlei scenario’s waarmee we ‘toch’ aan de Regels kunnen voldoen. En in samenspraak met de beheerders van onze les locatie stoppen we dus ook/toch tijdelijk met de yoga-en qigonglessen.
Ondanks toch even verwarring, verwondering en twijfel na een belronde langs enkele yogascholen en wat uitwisseling van informatie deze dagen. Yogascholen die juist wel de lessen door laten gaan op basis van dezelfde site van de Rijksoverheid… en als we die info lezen…dan snappen we dat ook (binnensporten mag met maximaal 30 personen)
Onze wijsheid blijft ons zeggen om toch in ieder geval de komende weken een stap terug te doen. Nu mee te bewegen met een stapje terug te doen om een veilige ruimte te creëren voor onze groepsleden, ondanks alle Corona-hygiëne-maatregelen die we al hanteren. Om ruimte te creëren voor diegene die nu juist nu weer een stap naar voren hebben te zetten in de zorgsector maar ook vele andere sectoren. Een veilige ruimte te geven voor mensen die nu zorg nodig hebben, zoals – heel dichtbij – in onze eigen Guasha/Acupunctuurpraktijk.
We houden je op de hoogte via deze site en onze Facebookpagina. We wensen iedereen veel gezondheid en bovenal wijsheid toe.