9 november; verwendag voor Mantelzorgers bij Guasha Wilp

Dit jaar dragen we graag ons steentje bij aan de Dag van de Mantelzorg. Samen met onze samenwerkingspartners Guasha Wilp & Buitenplaats Wilp organiseren dan ook een Verwendag voor Mantelzorgers op vrijdag 9 november as van 09.30 – 16.30 uur bij Buitenplaats Wilp in Wilp.

De hele dag zijn mantelzorgers (alle leeftijden zijn welkom) welkom voor een GRATIS Guasha Ontspannings-behandeling; een gezichtsbehandeling of een overheerlijke lichaamsmassage.
Maar bieden we ook de gelegenheid om samen met een van de paarden van Buitenplaats Wilp te ontspannen; wandelen, borstelen, een ritje, een gezamenlijk meditatiemomentje bij/tussen de paarden of gewoon een kennismaking met een van deze prachtige paardenzielen.

Om zoveel mogelijk mensen blij te maken duurt iedere sessie ongeveer een half uur. Uiteraard mag er verder gerelaxed worden op het terrein van Buitenplaats Wilp met gratis koffie/thee/ versnapering.

Wil jij meedoen? Of weet je iemand die dit wel verdient? Geef je dan uiterlijk 5 november as. op via guashawilp@gmail.com. Motiveer kort met jouw verhaal. Vermeld uiteraard ook even waar je voorkeur naar uitgaat. Geef je snel op want er is beperkt plaats.

Je vindt Buitenplaats Wilp aan de Withagenweg 36, Wilp (volg op A1 borden Thermen Busloo). Ingang Ing. Bureau Evan Buytendijk.