Nieuw seizoen Tai Chi & Qigong start!

tai chi manHet nieuwe seizoen Tai Chi & Qigong start weer! Voor jou vele mogelijkheden om op een pure, energieke wijze aan jouw vitaliteit te werken. Vergroot je veerkracht, focus en algehele vitaliteit met de kracht van Chi! Geniet en ontspan van de vloeiende bewegingen van deze eeuwenoude bewegingsleer.  Hieronder vind je de eerste mogelijkheden waarbij jij kunt werken aan jouw levensenergie, jouw levenskracht, jouw Chi! Wij werken bewust met kleinere groepen en optimale begeleiding zodat meedoen voor iedereen mogelijk is en gewenst resultaat oplevert! 

Reguliere lessen: 

  • Woensdagavond 19.00 – 20.00 uur Tai Chi / Qigong voor beginners/gevorderde beginners – Huissen
  • Woensdagavond 20.15 – 21.15 Tai Chi/Qigong voor gevorderden – Huissen
  • Vrijdagochtend 09.00 – 10.00 uur Tai Chi/Qigong – beginners/gevorderden – Bemmel
  • Zaterdagochtend 09.30 – 10.30 uur Puur Fit Training – Arnhem (park Zypendaal/Gulden Bodem)

8-weekse cursus ChiVit! Werken aan jouw stress/energiemanagement vanuit de Tai Chi & Qigong praktijk

Deze 8-weedreamstime_m_36926320kse cursus ChiVit! is een unieke cursus in de regio waarin we de eeuwenoude principes vanuit de Tai Chi & Qigong-praktijk vertalen naar jouw dagelijkse praktijk. Met als doel om jouw energiemanagement te optimaliseren, je veerkracht te vergroten en bovenal jouw innerlijke kracht en pracht te ont-wikkelen. We werken vanuit de principes van de Tao. Brengen theorie en praktijk (door middel van oefeningen en lichaamswerk) bij elkaar. Zodat jij het verder kunt integreren met ook de praktische handvatten die je krijgt aangereikt met oefeningen, filmpjes en een uitgebreide werkmap. Deze cursus is geschikt voor iedereen die vanuit een holistische benadering wil werken aan zijn energielevel, zijn of haar stress wil aanpakken. Maar ook voor Tai Chi/Qigong beoefenaars die verdere integratie wensen en verder willen werken aan hun zelfontwikkeling. En tot slot is deze cursus aan te bevelen voor energetisch therapeuten die graag handvatten willen voor zichzelf en de toepassing van deze principes in hun praktijk.

De data, locatie en kosten volgen zsm. Nu al interesse? Stuur een mail!  

Verdiepingsprogramma Tai Chi & QigongIMG_5925
Meer leren over de Tai Chi & Qigong vormen? Je verdiepen in toepassingen en Tai Chi technieken? Verdere integratie ervaren van je Tai Chi & Qigong beoefening? Dan is ons verdiepingsprogramma wellicht iets wat jou past. We gaan aan de slag met verfijningen in de basisvorm, simpele vorm, snelle vorm van het Golden Flower Systeem. We gaan daarbij ook aan de slag met onze flexibilteit met diverse oefeningen. We verdiepen onze staptechniek en ervaren de diepere verfijningen van balans en coordinatie in onze Tai Chi Beoefening. Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan ademhalings-en meditatieoefeningen. We verdiepen ons in Staande Qigong en diverse (helende) Qigong vormen.

Het programma omvat 8 maandelijkse zondagochtenden en afsluitend een hele zondag op een bijzondere locatie. Data/kosten/locatie volgens zsm. Nu al interesse? Stuur een mail!